خـوراک هفتـگی مردم کشورهای جـهان به روایـت تصاویـر
"پیتر منزل" که به خاطر کتاب آگهیبخشش "دنیای مادی: پرتره خانواده جهانی" که در آن از خانوادههای متوسط در 30 نقطه جهان خواسته بود، خانههایشان را خالی کنند تا داراییهاشان را نشان دهند، شهرت دارد، ایده درخشان دیگری که موضوع این ایمیل است را به اجرا درآورده است. او به همراه همسرش فیث دآلویسیو با 30 خانواده در سراسر جهان همراه شده است تا میزان خواروبار مصرفی هفتگیشان را برای کتابی با نام "سیاره گرسنه: جهان در یک هفته چه میخورد؟" تجزیه و تحلیل کند. این دو در این کتاب میزان خرید مواد غذایی و هزینههای آن را در این خانوادهها توصیف میکنند و عکسهایی از این خانوادهها در خانه، در بازار و در اجتماعشان را نشان میدهند.
این پرترهها کل خانوادهها را که با خواروبار مصرفی یک هفتهایشان احاطه شدهاند، نشان میدهند. این پرترههای خانوادگی حتی بدون متن هم آموزنده هستند. به نظر میرسد که مردمی که در فقر زندگی میکنند بیشتر غذاهای کامل پر از مواد مغذی مصرف میکنند تا خانوادههایی که به راحتی میتوانند از عهده خرید مواد غذایی تازه برآیند. خانوادههای جهان اول غذاهای فرآوریشده و نوشابه گازدار بیشتر و سبزی و میوه کمتری نسبت به سایر خانوادهها مصرف میکنند. از نکات جالبی که می توان به آن پی برد این است که افراد در کشورهای بیشتر توسعهیافته بیشتر دچار "بیماریهای وفور" مانند سرطان، دیابت، افسردگی و بیماری قلبی میشوند. تعدادی از تصاویر این کتاب را در ادامه می
برخي از مورخان و کارشناسان که اکثرا دهه ي هفتاد به بالا بودند اخيرا کشف کردند دهه ي شصتي ها خوشبخت ترين انسان هايي بودند که بعد از آدم و حوا پا به اين کره ي خاکي گذاشتند.
بر اساس اين يافته ها دهه ي شصتي ها از تولد تا بعد از وفات 7 خوان را مي گذرانند. (البته برخي را گذرانده اند.) خوان هايي که همواره با ناداوري ها از آن سربلند بيرون آمده اند!
خوان اول: بحران پوشک و شيرخشک
در دهه ي شصت اصطلاحي بين زوج هاي جوان وجود داشت، آنها مي گفتند: «بچه که عمر و نفسه ده تاش کمه، هزارتاش هم بس نيست!»
در همين راستا و همچنين در راستاي نبود سينما، پارک و … براي گذراندن وقت در انتهاي شب در بيرون از منزل، کانون هاي خانواده گرم و گرم تر شدند، آنقدر گرم که برخي محققين بر اين عقيده هستند که گرم شدن زمين و آب شدن يخ هاي قطب شمال و جنوب نتيجه ي اقدامات انجام گرفته شده در دهه ي شصت مي باشد.
دیـدنی ترین عکسهای پانـوراما از اماکن تاریـخی ایـران
امید جعفرنژاد از معماری اماکن تاریخی مختلف ایران، عکسهای پانورامای دیدنی تهیه کرده است. برخی از عکسهای این مجموعه از کنار هم قرار دادن بیش از ۷۰ عکس به دست آمده است. او از معدود عکاسان ایرانی است که به صورت تخصصی از اماکن تاریخی و معماری نقاط مختلف ایران، "عکسهای پاناروما" تهیه میکند و در حال حاضر در حال تهیه مجموعه "معماری و سقفهای" ایران است.
او درباره سبک عکاسی خود به دویچه وله فارسی میگوید: "این سبک عکاسی به پانوراما معروف است. نوع کامل آن عکسهای ۳۶۰ درجه میشود. یعنی از کنار هم قراردادن چندین عکس به یک عکس با نمای باز میرسیم". به گفته امید جعفرنژاد ویژگی و مزیت عکسهای پانوراما در افزایش کیفیت و رزولیشن نهایی عکس و پوشش نماهای بسیار باز است و بطورکلی پوشش نماهای بسیار باز از ویژگی عکسهای پانوراماست.
“سیلویا کلوزه” همسر لهستانی کلوزه که مانند ”میرو کلوزه” یک لهستانی الاصل بوده و در آلمان در تاریخ ۲۲ ژوئن ۲۰۰۱ با هم آشنا شدند...
"سیلویا کلوزه” همسر لهستانی کلوزه که مانند ”میرو کلوزه” یک لهستانی الاصل بوده و در آلمان در تاریخ ۲۲ ژوئن ۲۰۰۱ با هم آشنا شدند و در نهایت در ۳۰ دسامبر ۲۰۰۳ ازدواج می کنند. سیلویا می گوید؛ از دوران جوانی عاشق میرو کلوزه بوده و هردو در ۲۵ سالگی با هم ازدواج می کنند.
تصاویر زیبا در سال 1967 از شهر کابل افغانستان گرفته شده اند.
این تصاویر به درستی نشان دهنده اثرات ویران کننده جنگ در یک کشور می باشد.
افغانستانی که امروز می بینیم تفاوت بسیاری با افغانستان سال 1967 دارد.
افغانستان امروز حاصل بیش از 40 سال جنگ داخلی و خارجی می باشد.
به وبلاگ من خوش آمدید
استفاده روز افزون از اینترنت و در نتیجه استفاده از انتی ویروس ها را برای عموم ضروری به نطر میرسد ما بر ان هستیم که یوزر و پسوردهای رایگان و نیز هر انچه که به صورت پولی و محدود است را به صورت رایگان در اختیار دوستان قرار دهیم باشد که از ما راضی باشید با تشکر مدیریت وبلاگ Nod 32 pu